Amazon Quiz Time Daily Answers Win Prizes 8AM-12PM Correct Win BlackBerry Key2 LE

Amazon Quiz Time Daily Answers Win Prizes 

Play quiz at Amazon.in app and answer the questions to win exciting new prizes every day. Here we will post Amazon Quiz Time Daily Answers of questions asked in the quiz. The quiz time is live between 8 AM to 12 PM everyday.

Prize of today’s quiz: BlackBerry Key2 LE

Amazon India is regularly conducting “The App Only Quiz Time” campaign where participants can win new prizes every day. Previous prizes include Apple Watch3, Samsung Galaxy Note 8, Tab S3, iPhone X and more. So enjoy your quiz time mornings with Amazon.

 

Steps to participate in Amazon Quiz Contest:

  1. Open Amazon’s app on your mobile. (Download it from here for Android Or From here for iOS.)
  2. Sign in with your account details.
  3. At the home page of the app, scroll down and look for the banner of the Quiz Time Contest.
  4. Click on the banner.
  5. Start the quiz.
  6. Answer all the questions correctly. (Answers have been given below in this post)

 

Amazon Quiz Time Daily Answers:

Win BlackBerry Key2 LE Answers (14 Nov 2018):

  1. Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

    Answer – Medusa

  2. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

    Answer –Saturn

  3. In 2011, which country hosted a Formula 1 Race for the first time?

    Answer –India

  4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

    Answer –Chandrasekhara Ventaka Raman

  5.  Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?

    Answer –Tapti

Win Bose Wireless Sleepbuds Quiz Answers (13 Nov 2018):

1. Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer – Jim Corbett National Park

2. In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer – Peru

3. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS Laxman

4. Which large, freshwater lake is known for alleged sightings of the cryptozoological monster ‘Nessie’?

Answer – Loch Ness, Scotland

5. In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer – South Africa

 

Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers (12 Nov 2018):

1.In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece

2. In which European city would you find the Acropolis?
Answer – Athens, Greece
3. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer – Mercury
4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?
Answer – England
5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?
Answer – Mexico
 

Win an iPhone Xs Quiz Answers (11 Nov 2018):

1. Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answer – Lava dance
2. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?
Answer – Peru
3. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer – On your feet
4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Answer – Moscow
5. In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?
Answer – Romania

Win Rs.500 as Amazon Pay Balance Quiz Answers (10 Nov 2018):

1. In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer – Coldplay

2. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

3. In context to geography, what are ‘Isohyets’?

Answer – Lines on a map showing equal rainfall

4. Which famous hotel, designed to resemble the sail of a ship, stands on an artificial island 280 m from Jumeirah Beach?

Answer –Burj al Arab, Dubai

5. In which country would you find the temple complex Angkor Wat?

Answer – Cambodia

 

JBL Flip 4 Wireless Speaker Quiz Answers (09 Nov 2018):

1, Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer – Japan

3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A dance form

4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany

5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time

Answer – Montignac, France

 

Diesel Analog Watch Quiz Answers (08 Nov 2018):

1. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Answer – Nelson Mandela

2. In which city would you find the Alhambra?

Answer – Granada, Spain

3. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer – False

4. In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?

Answer – Cairo

5. Where would you find Hagia Sophia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answer – Istanbul, turkey

 

Contest Source: https://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=14351766031

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*